Knihy

Kniha Velká kniha o Bitcoinu a kryptoměnách

Braiins Publishing

November 1, 2022

5

Min

Vše, co potřebujete vědět o bitcoinu, ve velké knize od Kamila Boušky, nyní zdarma ke stažení v PDF verzi.

Další knihou, které vydavatelství Braiins Publishing pomohlo na svět, je publikace Kamila Boušky s úctyhodným názvem i úctyhodnou velikostí, totiž Velká kniha o Bitcoinu a kryptoměnách aneb Finanční gramotnost pro každého. Autor se na 332 stranách bohatě ilustrovaného textu věnuje fenoménu bitcoinu ze všech možných úhlů. Začíná už od píky historií peněz, nástrahami inflace a stavem našeho současného peněžního systému a až poté přejde k líčení vzniku bitcoinu a jeho fungování.

Kniha věnuje dost prostoru také praktickým náležitostem ohledně směny, uchovávání a používání bitcoinu, včetně přehledu lokálních bitcoinových služeb a nástrojů. Nechybí ani kapitola o tradingu či téměř až detektivní pasáž o tom, kdo mohl či nemohl být legendárním Satoshim Nakamotem. Knihu kromě grafů zdobí ilustrace kreslíře Marka Simona a ačkoliv je svým zaměřením určena zejména začínajícím zájemcům o problematiku kryptoměn v čele s bitcoinem, vhledem k jejímu rozsahu si v ní najdou své i zkušení hodleři.

{{custom-cta}}

Video: křest knihy + panelová diskuze

Kamil Bouška křtí svojí Velkou knihu o Bitcoinu. Následuje panelová diskuze s Jakubem Vejmolou (Kicom), Lukášem Kovandou, Markem Kyrshem a moderuje Libor Investocka. Akci uspořádala firma Braiins.

Knihy ke stažení zdarma

Všechny naše bitcoinové publikace najdete ke stažení zdarma na: https://www.bitperia.cz/knihy

Prodej fyzických knih

Fyzickou kopii našich knih seženete u nás na eshopu nebo u některého z našich partnerů:

Hledáme vývojáře!

Naší zákazníci jsou globální, ale schopné místní vývojáře hledáme neustále. Pokud vás zajímá oblast těžby Bitcoinu nebo máte rádi práci v progresivním tech stacku (Rust, Bitcoin, desítky serverů po celém světě se stovkami tisíc připojení za sekundu a mnohem více) tak se určitě ozvěte.

Vyvíjíme software i hardware pro bitcoinové těžaře - pojďte do toho s námi: https://braiins.com/careers
Všechny naše bitcoinové knihy k dostání na jednom místě.