Knihy

Kniha Vynález jménem Bitcoin

Braiins Publishing

November 1, 2020

5

Min

Bitcoin je jeden z nejlepších vynálezů naší doby, ale většina lidí vůbec netuší, co je zač nebo jak funguje. Přinášíme knihu, která v devíti kapitolách krok za krokem vysvětluje, co je Bitcoin a na jakých principech funguje.

V rámci naší lokální iniciativy Braiins Publishing, ve které českým a slovenským čtenářům přinášíme překlady kvalitních zahraničních knih o Bitcoinu, vychází naše první publikace.

Je to kniha Vynález jménem Bitcoin od rusko-amerického autora Yana Pritzkera, která je skvělým úvodem do tématiky Bitcoinu. V knize je v devítí kapitolách krok za krokem vysvětleno, co je Bitcoin, jak funguje a proč by mohl být právě Bitcoin nejlepším vynálezem dnešní doby. Kniha je určena pro čtenáře bez jakýkoli předchozích znalostí o této unikátní technologii.

{{custom-cta}}

Zájemce neutrálním a objektivním tónem seznámí o principu fungování decentralizovaného systému, přičemž posouzení závěrů o užitečnosti této technologie nechává na samotném čtenáři. Pro kohokoliv, kdo se rozhodne investovat do Bitcoinu, je stěžejní nejprve pochopit jeho technologické základy a kniha Yana Pritzekra je k tomu víc než vhodná.

Knihy ke stažení zdarma

Všechny naše bitcoinové publikace najdete ke stažení zdarma na: https://www.bitperia.cz/knihy

Audiokniha

Kniha je namluvená na Youtubovém kanále KRYPTO Mates. Videa jsou rozdělena dle kapitol celkem na 9 částí - všechny díly naleznete v tomto playlistu.

Prodej fyzických knih

Fyzickou kopii našich knih seženete u nás na eshopu nebo u některého z našich partnerů:

Hledáme vývojáře!

Naší zákazníci jsou globální, ale schopné místní vývojáře hledáme neustále. Pokud vás zajímá oblast těžby Bitcoinu nebo máte rádi práci v progresivním tech stacku (Rust, Bitcoin, desítky serverů po celém světě se stovkami tisíc připojení za sekundu a mnohem více) tak se určitě ozvěte.

Vyvíjíme software i hardware pro bitcoinové těžaře - pojďte do toho s námi: https://braiins.com/careers
Všechny naše bitcoinové knihy k dostání na jednom místě.